Terapi & pædagogisk rådgivning for søskende

Mit navn er Lene Dragsbæk. Jeg mistede i 2006 min lillebro pga hjertestop. Sørens historie ligger på Søskendekrams hjemmeside.
Jeg har bearbejdet min sorg på mange måder, men først da jeg mødte terapeutmiljøet fandt jeg min vej. Mange ville fortælle mig at jeg ikke var mig selv, eller jeg skulle komme videre og begynde livet igen. Jeg kæmpede og kæmpede, men alligevel føltes alt forkert. Jeg havde ”sidegevinster” på min sorg som angst, overdreven kontrol og underlige adfærdshandlinger.
Indtil den dag min sorgterapeut sagde til mig ”Lene, du er jo ked af det”. Da hun sagde det skete forandringen. Jeg lærte at arbejde med sorgen i stedet for imod sorgen. Den blev nu en integreret del af mig, og jeg fandt min egen vej. Lige pludselig var det i orden at være den nye mig, den der havde mistet en lillebror.
Jeg er ved at læse til psykoterapeut/familieterapeut, og bliver færdig 2015. Mine kompetencer ligger helt klart i sorgarbejde. Det blev jo ligesom givet til mig.
Derfor vil jeg nu tilbyde terapi til Søskendekrams medlemmer i Nordjylland. Og det uden beregning. Enten kommer du hos mig, eller jeg kommer til dig. Ganske uforpligtende – uden bånd og uden betaling. Bor du i andre dele af landet kan vi kommunikere via tlf, facebook eller mail. 
Vil du vide mere kan du gå ind på min hjemmeside
www.terapeutlenedragsbaek.dk