Claus

Clauses historie

Måden Jeg mistede min storebror Claus på

Det startede allerede onsdag d 24. maj 2006, hvor jeg var hjemme fra husholdningsskolen pga. vi havde Kristi himmelfarts dag torsdag.

Onsdag aften var der en af min storbrors venner på besøg om aften hvor vi hyggede og grinede som aldrig før det var dejligt.

Så om morgen den 25. maj 2006, da min storbror og mig satte sig til at se en dansk film med Dirch Passer og Keld Petersen så vi vækkede min far.

Så skulle min storebror på arbejde så vi kørte ham på arbejde til kl. 9 ca.

Så kørte vi ned til min bedstemor og fik morgenmad men imens vi sad og spiste rundstykker ringede telefonen det var landmanden at der var sket en ulykke hvor min bror havde fået et traktor dæk ned over sig.

Så min far kørte derned så omkring 5 minutter senere ringede telefonen igen det var min far at der skulle kørere ned og hente hans bil for han kørte med ambulancen til sygehuset.

Min faster og onkel kørte derned for at hente bilen men der de kom derned fik min far melding om at han var død så ringede min faster hjem til min bedstemor, der tog jeg telefonen for min bedstemor var lige væk fra køkkenet så kom hun ind og fik røret så gik jeg mig ind i stuen og lagde mig på sofaen for der kunne jeg mærke at der var noget galt.

Derefter kom min bedstemor ind og sagde at vi skulle til Varde og hente min søster.

Min fars faster og mand var der også så gik jeg ud i deres bil og satte mig på bagsædet så kom bedste ud og åbnede døren og sagde at Claus var død og så kørte vi, jeg fik ikke engang lov til at vende mig til tanken så da vi kom til Varde nåede de ikke og standse bilen før jeg var ude, hvor jeg løb ind til min søster så kom min fars faster og hentede min søster og mig.

Sagde at vi skulle hjem til bedste og så ned på sygehuset i Esbjerg da vi kom hjem til bedste der var min onkel der sammen med den ene af hans børn så kom far og bedste vi skulle lige vente på en af mine fastere for hun skulle kører til Esbjerg for far kunne i psykisk heller ikke bedste da vi kom til Esbjerg var der en af de andre fastere dernede da vi kom så snakkede vi med en sygeplejerske om hvad der skulle ske nu så fik vi lov og komme ind og se ham men det ville jeg ikke så jeg sad og snakkede med hende imens alle de andre var inde og se ham så kom de ud hvor jeg sad og fik beroligende pille så spurgte hun igen om jeg ikke ville der ind for jeg ville fortryde det hvis jeg ikke gjorde det.

Så det gjorde jeg så sammen men sygeplejersken så kørte vi hjem til bedste på vej hjem ringede min far til en af mine mostre for at sige det og om de ville komme ud til bedste og få kaffe så kom præsten og bedemand der om eftermiddagen for at snakke om ting.

Da kom en af mine mostre, hendes mand og min mormor.

Hun kunne sige hej der hun kom men ikke sige farvel da de skulle af sted.

Så var det bare bedste, Far, Søster og mig til sidste og så om aften der var det bare far og mig.
Far ringede til min bror´s ven om han ikke ville komme.

Da ringede jeg til min kontakt person på husholdningsskole da fik jeg hendes mobilsvare og så ind talte jeg en besked der lyd.

Hej jeg kommer ikke på søndag for min bror er død hilsen Janni.

Så gik der ikke 5 min så ringede min mobil og da lyd beskeden at jeg løj.

Der sagde jeg at de bare kunne gå ind på jv.dk og gå ind på varde og der stod det bare ikke med navn. Så snakkede vi i over en time.

Der jeg kom ned på skolen igen fik jeg af vide af hendes mand hun grad resten af aften.

Men jeg lever videre selvom der mangler både min bror og mor i mit liv

Æret være min dejlige storebror Claus minde.