Historier

Her kan du læse om søskende der har mistet søskende. Søskendekram har ikke rettet i historierne, andet end eventuelle større stavefejl. Der er ingen maks. på hvor meget historien må fylde. Så skriv løs.....!!

Har du lyst til, at skrive din historie, om hvad der er sket med din bror eller søster og dermed også med dig og dit liv. Så send den, og et vellignende foto til Helle eller til Line – vi kvitterer, at historien er modtaget og jeg lægger den her på hjemmesiden så hurtigt som muligt.

Det hjælper at sætte ord på, når man har mistet. For når man skriver sin historie, forholder man sig til det tab man har lidt. Det er hårdt, at skrive det ned. Men du vil også opleve, at når du har gjort det, så hjælper det faktisk.

Hvorfor skal du skrive din historie? Du hjælper dig selv – læs ovenstående – men også andre mennesker der står samme situation, som lige har mistet. De kan se, at man kan komme videre, at man skal turde tage nogle skridt, i den rigtige retning. Det hjælper, at man ikke er den eneste der har mistet, at der er andre der har det ligesom en selv. At man får en aha-oplevelse!!

Søskendekram anmoder om, at man behandler det man læser med den fornødne respekt og omtanke. Søskendekram har copyright på historierne. Det betyder, at de ikke må kopieres eller gengives uden Søskendekrams skriftlige godkendelse. Dette for at sikre de søskende, der åbent og ærligt fortælle deres personlige historie, at disse ikke misbruges.
 
Ønsker du kontakt med andre søskende der mistet, så kontakt Søskendekram – se Kontakt