Heidi

Heidis historie
Heidi er min lillesøster- hun nåede at blive 23 år gammel.

Heidi var en pige jeg altid har set op til. Hun var så stærk, ukuelig, stædig og livsglad. Der var intet der kunne få hende ned med nakken.  Eller sådan så det i alle tilfælde ud til at være!

Heidi og jeg voksede op sammen i en lille by. Min mor var alene med os, men hun klarede det bare så flot. I vores voksenliv har både Heidi og jeg haft et meget nært forhold til vores mor.

Heidi var den mellemste søster. Hun har igennem hele sit liv, altid haft sin helt egen mening om tingene- stærk, selvstændig og med masser af ben i næsen. 

Heidi valgte at ende sit liv tirsdag d 6 okt 2010.

Det kom som det største chok nogensinde. Heidi var så glad for livet!

Heidi havde nogle mdr forinden mødt en fyr som hun var faldet for. Han var ikke en af guds engle, han tog stoffer og var ikke et særligt godt bekendtskab, men Heidi forelskede sig i ham, og prøvede at hjælpe ham ud af hans usunde livsstil. Sådan var hun nemlig, hun prøvede altid at hjælpe de svage.

Jeg finder nok aldrig helt ud af hvad der præcist skete, men den sidste måned inden hendes død, var hun blevet meget indelukket. Hun ville ikke rigtigt tale om det, men fortalte dog at hun følte at hun var i et sort hul for tiden. Vi tog det dog ikke for noget alvorligt, tænkte at det nok bare var ungdommen/kærligheden der var lidt svær. Heidi havde godt nævnt en smule om hendes nye bekendtskab, men ikke meget, da hun godt vidste at det nok ikke lige var HAM man skulle præsentere for familien. Har senere fundet ud af at hun virkelig kæmpede for ham og med ham. Hun satsede og gav alt for ham.

Efter sigende skulle han have været clean i en periode, men den aften-d 6 okt, gik det galt.

Hvad vi har kunnet stykke sammen via facebook og hendes sms, så var han faldet i et hul.

Heidi gik fra hendes veninde kl 02.15 og kl 04.30 var hun død. Hun var gået i et humør der var ok, der var ingen alarmklokker der havde ringet hos veninden. Heidi ville hjem og sove.

Hun havde haft en god dag, Vores mor havde været hos hende og der havde hun været i et strålende humør, og jeg havde talt med hende omkr middag, og der var hun glad og opstemt. Hun havde gjort rent, handlet og vasket vinduer og var  i det hele taget bare glad i låget!

Vi får nok aldrig svar på hvad der helt præcist skete, andet end at hun var blevet enormt ked af det over at have fundet ud af at hendes kæreste ikke havde holdt aftalen. Der havde været lidt skænderier omkr det i løbet af aftenen over sms, men Heidi havde virket til at være nogenlunde ok.

Hun tog en drastisk beslutning, spiste en masse piller og tænkte fuck det hele.

Hun fortrød dog, smsede kæresten og fortalte at hun havde lavet noget lort og at hun var bange. Om han ikke nok var sød at komme. Han kom til en låst dør- lys i hele lejligheden og musikken den spillede. Der var ingen der åbnede, han prøvede at ringe, men ingen tog telefonen, så han kørte igen. Der var hun allerede væk! Kun en halv time efter hun havde bedt ham komme.

Vi fandt hende torsdag d 7 okt kl 19.30. Livløs på gulvet og ikke til at redde. Glemmer det aldrig. Var i sol da jeg fik beskeden, aner ikke hvordan jeg er kommet derfra, husker ikke minutterne efter at jeg havde fået beskeden, ikke andet end total chok.

Vi får aldrig svar på hvorfor hun valgte at gøre som hun gjorde, der var ingen tegn på at hun havde det så skidt at hun ikke magtede livet længere. Tror at skuffelsen over kæresten var dråben der fik glasset til at flyde over.

Heidi har igennem hendes liv været meget igennem, bla en voldtægt som 9 årig som selvfølgelig har præget hende igennem livet. Det var også denne voldtægt som kæresten brugte imod hende igennem deres skænderier og det har nok været med til at hun ville give ham en ”lærestreg” for tror ikke på at Heidi virkelig ønsker at være der hvor hun er nu. Hun var et år forinden blevet moster til min lille datter, og de to elskede hinanden så højt. Hun satte hendes rolle som moster meget højt og ved at hun ikke ønskede dette. Hun havde så mange drømme og så mange mål for livet. Dette var en rigtig skidt beslutning truffet af en som slet ikke var ved sine fulde fem i øjeblikket, påvirket af alcohol og ked af det= ikke en rationel tankegang.

Vi sidder jo i dag som familie, lammet af sorg og savner en forståelse for hvorfor det gik som det gjorde. Vi savner hende og er stadig i det stadie hvor det er svært at forholde sig til hendes valg om at afslutte livet. Et stadie som vi nok aldrig kommer over, men vi husker hende som den glade og positive pige, hun var. Hun er nu den smukkeste stjerne på himlen, og jeg ved at hun våger over os, og at jeg en dag skal holde om hende igen.

ELSKER DIG KÆRE LILLESØS-ALTID OG FOR EVIGT