Dennis

Dennises historie
Jeg er en pige på 16 år blev det lig her i marts, den17 december døde min bror på Ålborg sygehus, pga. lægesjusk! du kan få hele historien her:

Det startede med han fik en operation fordi han var for stor han vejede lige godt 220 kg og det var i januar måned sidste år, han klagede godt nok over at han havde ondt og vi blev ved med at sige han skulle få det sagt! for ellers kunne det sku blive farligt man han ville ikke virke som en hykler, og han er ikke en der er klager over noget overhovedet! men Dennis som han hed kom på skive sygehus for nu havde han godt nok ondt ... og han blev indlagt og lægerne oppe på det sygehus var indvandre alle sammen, så hverken mine forældre eller Dennis fatter en skid af det de sagde så Dennis blev overflyttet til Thisted sygehus, og det var der hans mavesæk sprang og alt gik lynede stærkt, mine forældre fik at vide at de skulle køre op for at møde Dennis oppe på Ålborg sygehus han ville være der inden for halvanden time og mine forældre kørt og var der oppe 2 timer efter, men der var ingen Dennis, så Dennis kom først nogle timer efter mine forældre var ankommet.
men da Dennis kom var han  langt i koma og alting gik bare så hurtigt, i løbet af de 5 døgn Dennis lå der oppe blev han lagt under kniven 7 gange mine forældre boede der oppe 24-7 hele tiden og jeg boede med min bror mads og hans familie, det har smadret mit liv jeg er knust inden i og jeg nægter at tro på der er nogle der føler det sammen som mig, selvom jeg ved at der er flere 1000 unge der har det præcis sådan her.

Jeg føler mig så tom inden i som om der mangler en del af mig, for mig har mine brødre altid været mine soulmates og vil altid være det nu satser jeg bare på han er min skytsengel og passer på sin lillesøster og resten af familien, men det her var så min historie og min frygtelig skæbne . tak fordi jeg måtte skrive til dig

Fie Søgaard