TILFÆLDIGHEDER….Ofte sker der ting i livet - også tilfældige. Ting som ændrer og sætter et større aftryk end man havde planlagt. Da min elskede lillebror døde i 2002. Var der dengang flere ting jeg selv opsøgte. Clairvoyante - hjemmesider - kirken - præsten - andre ligesindede. Alt i alt et forsøg på, at få nogle svar. Hvem - hvad - hvor og hvorfor?
For da døden bankede på min dør og jeg blev ramt af meningsløshedens tunge net, ja så ændrede alting sig på et splitsekund!
Samtidig på mit job i Roskilde stod der nogle paprør med noget i ved mit skrivebord - noget - fordi jeg ikke anede hvad det var. Noget - ja, fordi jeg åbenbart havde glemt det fuldstændig. Min chef spurgte hvad det var. Så måtte jeg jo åbne røret og kigge!
“Because someone we love is in heaven.
There’s a little bit of heaven in our home.”
Pludselig huskede jeg det. Jeg havde bestilt det for rigtig mange år siden. Til væggen derhjemme. Men dengang måtte jeg ikke få det op. Så jeg havde åbenbart taget det med på mit arbejde igen og sat paprøret ved mit skrivebord. Der havde det så stået i mange mange år og glemslen havde taget det i forvaring!
Jeg blev så glad - og vildt berørt over, at modtage denne gave, nærmest på ny. Så den kom med i bilen hjem til Lyngerup. Nu skulle den op på mit nye kontor. Endelig kunne den finde hjem!
Thomas og jeg brugte lang tid på, at gøre det hele klar. For klisteret virkede ikke optimalt. Vi nussede og trykkede, puslede og maste med de bogstaver. Endelig fik vi bagbeklædningen af og kunne sætte det op på væggen.
Men mange års forglemmelse havde fjernet den vigtigste funktion - klisteret virkede ikke mere. Jeg var knust. Endelig havde jeg genfundet en gave til mig selv, som dengang gav så meget mening. Så virkede det ikke!
Så et nyt er allerede bestilt - for den her gang har jeg fået lov. Det var faktisk Thomas’s forslag. Da han ved hvor meget det betød for mig - tak skat!
For selv om det snart er 20 år siden René mistede livet. Så savner jeg ham stadig, hver