Arrangementer

Søskendekomsammen i Vejle

Tidspunkt

Lør den 03. Mar 2018, Kl. 12:00

Sted

Præstegården
Egumvej 118
7120 Vejle Øst
Søskendekomsammen 

"Vi har som ramte søskende, ikke selv valgt vores situation, men det er stadig vores eget ansvar, at tage hånd om os selv."

Det er noget tid siden, at vi har haft en søskendekomsammen / sorggruppe dag, og derfor har jeg valgt datoen d 3/3 2018, min storebrors fødselsdag, som en samlings dag. Jeg håber i vil være med.

Min kære ven af familien præst Preben Kok er desværre gået af, men den nye præst i Engum, har selvfølgelig sagt ja, til at låne den hyggelige sognegård / konfirmands stue til os igen, og helt gratis.

Jeg indbyder derfor til en dag, hvor alle som har lyst, overskud, eller ikke overskud, alligevel vil komme. Som vi har gjort før, så mødes vi i den hyggelige stue i stråtagshuset over for kirken, med åbne arme og medfølelse. Jeg byder velkommen, og fortæller lidt om mig selv, og om min bror, som ligger begravet her i Engum, vi snakker lidt, og giver hinanden plads, fortæller eller lytter, bare det at vi er sammen giver en hjertevarme, som jeg ikke kan beskrive, det skal opleves. Ideen og pointen er, at vi bare er sammen, der er ikke nogle regel for, hvad vi skal, her må også gerne være grin og gode historier. 

Som en støtte til os selv, kan vi tage et minde fra vores bror eller søster med, det plejer at give mig selv mod, at der er en del af min bror med mig, for jeg ved, at han ønsker, at jeg mødes med andre søskende, det er nemlig det at vi er sammen, der gør os stærke.

Det koste dig ikke noget at komme, men jeg har kage og frugt med, og the og kaffe, og det plejer vi at giver vi hver 35,- for i en lille skål.

I melder jer til her på siden, og giv gerne besked på sms 29 21 83 43 hvis i ikke kan komme alligevel, det er okay at fortryde, men jeg glæder mig til at se dig ;) Kærlig hilsen Anne-Mette Kjærsfeldt / Kontaktperson i Vejle og Århus.

P.s. vi kan evt. arrangere noget sammen kørsel her på siden, det er nogle gange mere trygt at komme med en anden.

Foredrag Søskendekram og Jeg med Charlotte Drue

Tidspunkt

Man den 23. Apr 2018, Kl. 19:00

Sted

Arrangør er Forældreforeningen mistet et barn
Vestre Kvartersgade 5
2650 Hvidovre

Detaljer
Charlotte Drue mistede i 2002 sin lillebror i en trafikulykke. I 2004 etablerede hun Søskendekram - som er et forum for søskende der har mistet søskende. I 2014 vandt Søskendekram PFA Pensions Brug Livet Fondens hjertepris (den flotte video som I kan se i begivenheden). I 2015 vandt Charlotte Fællesskabsprisen for stit store arbejde med søskendesorg. Kom og hør Charlotte´s historie om tabet af sin bror - hvordan hun bruger sorgen konstruktivt i dag. 

Foredraget arrangeres af Forældreforeningen Mistet et Barn. Det er gratis at deltage.